Alles over jouw kind op de basisschool

Artikel
Boek: Mijn kind leert lezen UPDATE DOOR ZWIJSEN 10-08-2012

Opeens is je kind geen kleuter meer. In groep 3 leren alle kinderen lezen. Hoe dat gebeurt, en dat de leesontwikkeling eigenlijk al veel eerder begint, lees je in dit boek. Je neemt een kijkje in de klas, maakt kennis met de lesmaterialen en ervaart zelf weer hoe lastig het leren lezen is. Daarnaast krijg je tal van tips hoe je thuis deze leesontwikkeling kunt ondersteunen.

Ook zie je welke ontwikkeling je kind heeft doorgemaakt in de jaren voorafgaand aan het lezen en welke ontwikkeling er vanaf groep 4 nog staan te gebeuren. Mijn kind leert lezen is het boek voor ouders met een kind in groep 3!

Bestel direct in de webshop

In het boek staat ook een spelletje waarmee je als ouder opnieuw kunt ervaren hoe het voelt om te leren lezen. Er is ook een digitale versie van dit spelletje. Klik hier om het te spelen.

Recensie NBD Biblion:

"Handzaam, informatief en overzichtelijk boek voor ouders over het boeiende proces van taalverwerving, leren lezen en schrijven van hun kinderen."

"De inhoud is aantrekkelijk, gestructureerd en spreekt erg aan: voor zowel ouders (leerkrachten, studenten) die de grote lijn willen volgen, als voor hen die precies alle informatie tot zich willen nemen."

"Mooi vormgegeven juweel van een uitgave door auteurs die goed zijn ingevoerd in het leesproces van kinderen. Voor opvoeders van kinderen van ca. 4 t/m 12 jaar."

Top 5