Alles over jouw kind op de basisschool

Artikel
Dolfje Weerwolfje Tijdschrift UPDATE DOOR ZWIJSEN 29-03-2013

Voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar is Dolfje Weerwolfje hét nieuwe tijdschrift. Het blad draait helemaal om het populaire karakter uit de boeken van Paul van Loon. Behalve Dolfje zelf komen ook de andere figuren uit de Dolfje-boeken aan bod. Zelfs Paul van Loon doet mee.

Lezen, lachen en griezelen

In het Dolfje Weerwolfje-tijdschrift speelt Dolfje de hoofdrol. Elk nummer brengt een nieuwe aflevering van een gloednieuw vervolgverhaal. Maar kinderen kunnen ook meelezen in het dagboek van Noura. Ze kunnen lachen met Leo, hun hoofd breken op Opa’s hersenkrakers, zich laten inspireren door Pa’s wilde ideeën en lezen in een dierenrubriek van Burgers Zoo.

Ook als je niet van lezen houdt

Natuurlijk: Dolfje Weerwolfje is super om te lezen. Maar ook kinderen die niet van lezen houden, kunnen hun hart ophalen met het tijdschrift. De strips, puzzels en doeopdrachten maken de inhoud afwisselend en interessant.

Met Dolfje Weerwolfje Club

Dolfje Weerwolfje verschijnt zes keer per jaar en is ook in de winkel te koop. Als je kind een abonnement neemt, wordt hij automatisch lid van de Dolfje Weerwolfje Club. En die biedt aantrekkelijke clubvoordelen, geheime clubopdrachten en speciale clubactiviteiten!

Dit is Dolfje Weerwolfje

Dit is Dolfje Weerwolfje:
• Lachen met Leo: de leukste moppen!
• Geheimzinnige raadsels
• Dagboek van Dolfjes vriendinnetje Noura
• De dierenrubriek
• Dolfje Weerwolfje vervolgverhaal
• Lekker veel strips en puzzels!

Dit krijgt je kind als lid van de Dolfje Weerwolfje Club:
• 6 keer per jaar het Dolfje Weerwolfje tijdschrift
• 12 keer een geheime opdracht in je mailbox


Blader door het tijdschrift of sluit direct een abonnement af!

Dolfje Weerwolfje tijdschrift bladerversie

Ook dyslectische lezertjes genieten van Dolfje:

"Mijn naam is Sam en ik ben net als andere kinderen maar toch ook weer anders. Aan de buitenkant zie je niets aan me en ook niet als je met me praat.

Ik heb dyslexie, en vindt lezen en schrijven moeilijk. Gelukkig heb ik Dolfje boeken en ben ik lid van de dolfje weerwolven club zodat ik wel graag wil lezen.

Mijn juf zegt dat de verhalen die Leo schrijft goed voor me zijn, omdat ik een 'radende lezer' ben. Omdat Leo heel bijzonder praat moet ik extra goed opletten!

groetjes Sam Spijker"

 

Leo in het Dolfje Weerwolfje tijdschrift. Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

 

Paul van Loon

Ruim tien jaar geleden publiceerde Paul van Loon het eerste boek van Dolfje Weerwolfje (1996). Sindsdien zijn er zeven delen verschenen, waarvan zes werden bekroond door de Nederlandse Kinderjury. Daarnaast verschenen nog drie boeken voor startende lezers, een prentenboek en diverse specials.

In totaal zijn er meer dan 800.000 Dolfje Weerwolfje boeken verkocht. Dolfje Weerwolfje staat voor verdraagzaamheid, anders mogen zijn, liefde voor de natuur én humor.

Top 5