Alles over jouw kind op de basisschool

Artikel
Ideaal voor de vakantie: Reis door ... UPDATE DOOR ZWIJSEN 19-06-2013

Hoeveel stokbroden eten Fransen per jaar?! Hoe ziet de Surinaamse vlag eruit? Wanneer zijn gastarbeiders vanuit Turkije naar Nederland gekomen? Hoe gaan Australische kinderen naar school als ze in de outback leven?

De serie Reis door… bestaat uit prachtige boeken over Frankrijk, Turkije, Suriname, Nederland en Australië. Deze serie biedt kinderen een nieuwe leesuitdaging aan. Fictie en non-fictie worden namelijk gecombineerd in deze boeken. Ieder boek bevat een verhaal over het desbetreffende land. Zo wordt de lezer meegetrokken in een spannend avontuur met als hoofdpersoon een kind dat woont in dat land.

De boeken bevatten ook reismogelijkheden, een quiz en tips voor het maken van een werkstuk of het houden van een spreekbeurt!

Reis door ... in het kort:

• Combinatie van fictie en non-fictie in één boek
• Afwisseling tussen tekst, foto’s en illustraties
• Informatie over natuur, leefgewoontes, taal, geloof, bezienswaardigheden, opvallende plaatselijke gebruiken en geschiedenis van deze andere cultuur
• Ideaal voor het maken van een spreekbeurt of werkstuk

Hardback
96 pagina's
Bestel direct


Nieuw: Reis door… Nederland!

Wat heeft een kangoeroe te maken met Gelderland? Is een tulp wel typisch Nederlands? En waarom ben je in Nederland eigenlijk blij als je een 10 krijgt op school? Ontdek het allemaal in Reis door… Nederland, een boek boordevol informatie over ons land. Vol weetjes over onze taal, onze geschiedenis en nog veel meer. Reis door… Nederland is het vijfde boek in de serie Reis door…

Een aanrader voor in de zomervakantie. En in juni, juli en augustus kost deze titel slechts €10,-!

Reis door Nederland

Reactie Op Reis door... Turkije, vanuit de boekhandel:

"Dank voor de boekjes. Het lezen is begonnen.

De boekjes zien er erg aantrekkelijk uit, leuk geschreven, beeldend, informatief en leerzaam!

Mijn vader zei gisteren: dit hadden we 50 jaar eerder moeten hebben (Om begrip te kunnen tonen). Hij was direct actief aan het lezen.

Ik ben blij met het recept van de overheerlijke ‘pannenkoeken’ die erin staan. De Turkse bakker in Hengelo zou ook met verkoop moeten beginnen!

Leuk voor een grote doelgroep. Ook voor Turkse kinderen en het onderwijs (spreekbeurten).

Met vriendelijke groet,

Ellen Kuyper-Oude Lansink
Boekhandel Broekhuis bv
Hengelo"

Top 5