Alles over jouw kind op de basisschool

Artikel
Maan roos vis Letterlegger iPad, iPhone en Android app UPDATE DOOR ZWIJSEN 02-04-2012 Maandelijks de nieuwste apps in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Succesvolle Maan roos vis app nu ook voor iPhone en Android

De Maan roos vis Letterlegger is een educatieve app voor de iPad, iPhone en Android, speciaal gemaakt voor kinderen van groep 3 die leren lezen. De app is gebaseerd op de leesmethode Veilig leren lezen, waar ruim 75% van de kinderen mee leert lezen.

Download de vernieuwde, volledige versie van de Maan roos vis Letterlegger in de iTunes store

Download de gratis versie van de Maan roos vis Letterlegger in de iTunes store (lite)

Download de vernieuwde, volledige versie van de Maan roos vis Letterlegger in Google play

Voor groep 3, 2 èn 1
We ontwikkelden de Maan roos vis app samen met groep 3-leerlingen en leerkrachten. Daardoor sluit de app precies aan bij wat beginnende lezers leren op school. Maar ook voor kinderen uit groep 1 en 2 die al interesse hebben in letters is het een leuke en leerzame app.

Letterlegger

Verschillende niveaus

De Maan roos vis Letterlegger is erg overzichtelijk zodat kinderen direct zelfstandig aan de slag kunnen. De app toont een afbeelding en verschillende letters op het scherm. Uit deze letters moet je het juiste woord vormen. De kleurrijke graphics en de 5 verschillende niveaus weten kinderen steeds weer te prikkelen.

De niveaus groeien mee met de letterkennis van kinderen, zodat de app ze steeds blijft uitdagen. De vernieuwde, uitgebreide Letterlegger-app is verkrijgbaar in de iTunes store. De oude, beknopte versie is nog gratis beschikbaar. De vernieuwde versie zal binnenkort ook beschikbaar zijn voor Android-tablets.


Download de vernieuwde, volledige versie van de Maan roos vis Letterlegger

Download de gratis versie van de Maan roos vis Letterlegger in de iTunes store (lite)

Download de vernieuwde, volledige versie van de Maan roos vis Letterlegger in Google play


Top 5