Alles over jouw kind op de basisschool

Artikel
Pompom op bezoek bij ... Harry UPDATE DOOR ZWIJSEN 18-05-2016

Pompom logeerde bij Harry van Aurich in De Kwakel. Papa vertelt.

(De Pompom op de foto wordt gebruikt in editie 2 van de kleutermethode Schatkist. Op de school van jouw kinderen kan een andere Pompom aanwezig zijn.)

Vrijdag mag Pompom met Harry mee. Normaal gesproken is mama om kwart over drie net van kantoor terug en papa net naar kantoor vertrokken. Maar vandaag haalt papa Harry en Pompom op uit school. Papa en mama hebben allebei een dag vrij genomen om papa’s verjaardagsfeest voor te bereiden.

Uiteraard moeten er ook cadeautjes ingepakt worden en Pompom mag Harry helpen. Helaas is het plakband op. Maar Harry is niet voor één gat te vangen en na even zoeken, vindt hij wat Sinterklaas stickers waarmee je ook prima een cadeaupapiertje dicht kunt plakken.

Harry, Pompom en mama pakken cadeautjes in:Harry en Pompom eten gebakken krieltjes en kool met een gehaktbal: met stokjes!

Harry, Pompom en Sonja kunnen allemaal met stokjes eten:Zaterdag gaan Harry en Sonja eerst naar de Koreaanse school. Daar gaan ze elke zaterdag naartoe om te leren lezen en schrijven in het Koreaans. Natuurlijk mag Pompom mee.

Kijk het staat echt op het schoolbord: pompom (폼폼)’s-Middags is het dan eindelijk zo ver, papa’s feestje kan beginnen. Pompom boft maar, dat hij net bij Harry logeert als er een verjaardag is.

Pompom geniet van de baksels van mama:Zondagavond spelen Harry en Pompom met de trein. Wat gaat zo’n weekend toch altijd snel voorbij. Pompom heeft inmiddels al zijn pyjama aan. Morgen moeten Harry en Pompom weer naar school.Het was een erg leuke en gezellige logeerpartij. Maar je wordt er wel heel erg moe van…Maandagmorgen 11 oktober, de laatste morgen samen met Pompom. Hij en Harry zijn al heel vroeg wakker, al om vijf uur! Mama gaat om half zes naar haar werk en dan besluiten Harry en Pompom met het Thomas treinspel op de computer te spelen, alvorens Harry Pompom weer terug naar school mag brengen.Heeft Pompom ook bij jullie gelogeerd?

Ook op het forum worden ervaringen uitgewisseld rond het poppenbezoek: "We hadden dit weekend een logé!" • Hans van eerden 24-10-2013 09:26

  Pompom, Pompom
  Met zijn neus zo zwart als roet
  Woont bij ons in de klas, heel gezellig,
  Dat is goed.
  Blauwe muts, groene tas, lacht altijd blij.
  Lieve, lieve Pompom, vriendje van mij.

  (bron: Lila-liedjesboek)

Comments disabled

Top 5