Alles over jouw kind op de basisschool

Links

Veel leerkrachten, RT'ers, basisscholen, bloggers die zich bezighouden met kinderboeken, kinderapps, en educatieve materialen, logopedisten, (tijdschrift)redacties, pedagogen en vele anderen zijn enthousiast over Zwijsenouders.nl. Zij wijzen ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd op de mogelijkheden die Zwijsenouders.nl hen biedt.

Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. We plaatsen graag een logo met een link naar uw website. Laat ons even weten op welke manier u aandacht besteedt aan Zwijsenouders.nl. Neem contact op.

Uiteraard kunt u het Zwijsenouders-logo ook altijd op uw site plaatsen of in bijvoorbeeld de schoolkrant. Of print en deel de flyer uit.

Genootschap Onze Taal

J/M voor ouders

Regionaal Instituut Dyslexie

Thuis in onderwijs

Juf sanne


Juf Jannie Scholenkeuze.nl OBS de Driemaster Mevrouw Kinderboek Annemieke Friesen

Annemieke Friesen, van Kinderboeken.blog.nl

Informatie over nieuw verschenen kinderboeken, het laatste nieuws over illustratoren, auteurs, leespluimen, voorleesdagen, kinderboekenevents en andere onderwerpen.


Rian Visser

Rian Visser

Informatie over digitale kinderboeken en apps. Gratis digibordlessen voor scholen: bijv. ‘Hoe wordt een prentenboek gemaakt?’ en ‘Hoe maak je een animatie op de iPad?’
HappymomSusan Spekschoor, Leerkracht, ICT-Coach, eindredactrice van KleuterportaalLogomedia logopediepraktijkTypetuin

Top 5