Alles over jouw kind op de basisschool

Artikel
Uitgeverij Zwijsen: voor school en thuis UPDATE DOOR ZWIJSEN 28-02-2011

Uitgeverij Zwijsen is bekend van lesmethodes als Veilig leren lezen (maan roos vis), Pennenstreken, Schatkist (Pompom) en nog veel meer. Wat veel mensen (nog) niet weten is dat we ook veel producten voor thuis maken!

Zwijsen in het Onderwijs

Zwijsen ontwikkelt al 160 jaar methodes en materialen voor basisscholen. Sinds de opmars van voor- en vroegschoolse educatie is Zwijsen er ook voor peuterspeelzalen en kinderdagverblijven.

Onze methodes bestaan uit allerlei verschillende producten: van lees- en werkboekjes tot educatieve spellen, cd-roms en websites.

Dr. Caesarius Mommers ontwikkelde begin jaren 1960 de methode Veilig leren lezen, waar tegenwoordig zo'n 75% van de kinderen mee leert lezen.


Maantjes De bekende botjes van vroeger

Zwijsen Thuis

Misschien ken je ze nog wel van je eigen basisschooltijd: de Botjes. Dit waren in 1975 de eerste boekjes die uitsluitend woorden bevatten die worden geleerd met Veilig leren lezen. Met het aanbieden van de Botjes aan de boekhandel stapte Zwijsen ook de huiskamer binnen.

Tegenwoordig heeft Zwijsen voor thuis een groot aanbod aan leesboeken, tijdschriften, abonnementen, apps en spellen, waarbij lees- en speelplezier altijd voorop staat!

Onze tijdschriften

Top 5