Alles over jouw kind op de basisschool

Privacy

Privacy statement ZWIJSENOUDERS.nl

Uitgeverij Zwijsen BV maakt deel uit van WPG Uitgevers BV, een onafhankelijke uitgeversgroep, actief in Nederland en Vlaanderen. Zwijsen B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens die u invoert op de site ZWIJSENOUDERS.nl.

Uitgeverij Zwijsen BV is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar websites van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonsgegevens van klanten en bezoekers zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden dan ook zorgvuldig behandeld en beveiligd. Uitgeverij Zwijsen BV houdt zich daarbij aan de Wet bescherming persoonsgegevens.

Wij maken u er op attent dat door u aan ons verstrekte persoonsgegevens zoals naam, (e-mail)adres en telefoonnummers worden opgenomen in het gegevensbestand van Zwijsen BV. Dit bestand is aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens door Zwijsen BV, de verantwoordelijke voor uw gegevens.

Gebruik van persoonsgegevens
Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor onze administratie, voor de uitvoering van met ons gesloten overeenkomsten en om u op de hoogte te (laten) houden van interessante informatie en aanbiedingen van producten en diensten van de verschillende WPG-uitgeverijen, eventueel ook na beëindiging van uw Zwijsenouders-lidmaatschap. Om deze informatie en aanbiedingen zoveel mogelijk op de interesses van degenen wiens persoonsgegevens in onze verwerkingen zijn opgenomen af te stemmen, is het mogelijk dat wij deze gegevens (laten) combineren met bij andere WPG-uitgeverijen bekende (persoons)gegevens. De opslag en doorgifte van uw gegevens via het internet zijn beveiligd via de gebruikelijke technieken.

Gegevens inzien en wijzigen
U kunt uw eigen gegevens inzien en wijzigen via ZWIJSENOUDERS.nl, via uw profiel (bereikbaar via het linkermenu). U kunt uw eigen gegevens ook opvragen en verzoeken om ze te laten corrigeren of te verwijderen door een e-mail aan de redactie te sturen.

Cookies
Uitgeverij Zwijsen BV maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit zijn eenvoudige, kleine bestandjes die op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen. Er zijn verschillende soorten cookies.

Uitgeverij Zwijsen BV maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden uitsluitend gebruikt om het gebruik van de website voor u gemakkelijker te maken. Tijdelijke cookies worden verwijderd wanneer de browser afgesloten wordt.

Daarnaast maakt Uitgeverij Zwijsen BV ook gebruik van speciale cookies. Aan de hand van deze cookies kan onze website u herkennen, de volgende keer dat u op de site langskomt. Met behulp van deze cookies kan de site speciaal op u worden ingesteld; een hulpmiddel om het gebruik van de site voor u nog aangenamer te maken.

Cookies uitschakelen
Het is mogelijk om het gebruik van cookies uit te schakelen. De wijze waarop u dit kunt doen, verschilt per browser. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

Klikgedrag en Google
De site ZWIJSENOUDERS.nl maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (hierna te noemen: Google). Google Analytics maakt gebruik van cookies (eenvoudige bestandjes die op uw computer worden geplaatst) om te analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. De door cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar, en door Google opgeslagen op, servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Andere websites
Op de sites van Uitgeverij Zwijsen BV treft u een aantal hyperlinks aan naar andere websites. Uitgeverij Zwijsen BV kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor het privacy statement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt. Uitgeverij Zwijsen BV en WPG Uitgevers BV verstrekken uw persoonsgegevens niet aan de verantwoordelijken voor de websites waarnaar de hyperlinks leiden.

Vragen over ons privacybeleid
Hebt u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wijzigingen in dit privacy statement
Uitgeverij Zwijsen BV behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van Uitgeverij Zwijsen BV.


Dit document is voor het laatst gewijzigd op: 20 december 2010



Getipt: